• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar


Meer acties:Veelgestelde vragen proefabonnementen

Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen over proefabonnementen. Deze FAQ hebben wij opgesteld op basis van vragen die binnenkomen via onze bezoekers. Staat je vraag er niet bij? Neem in dat geval contact op met een van onze medewerkers via de contactpagina.

Wat is een proefabonnement?

Met een proefabonnement kan je tijdelijk lid van een krant, tijdschrift of tv-gids worden om deze een aantal keer uit te proberen. Je krijgt extra korting op je kortlopende abonnement om vrijblijvend kennis te maken met een blad. Op deze manier willen kranten, tijdschriften en (vak)bladen meer nieuwe lezers trekken en deze de kans geven om tegen aantrekkelijke voorwaarden te ‘proeven’ van een lidmaatschap. Aan het einde van een proefabonnement kan je als lezer zelf bepalen of je geïnteresseerd bent in een volwaardig lidmaatschap.

Waar kan ik een gratis proefabonnement uitproberen?

Er zijn veel verschillende kranten, tijdschriften, streamingdiensten en tv-gidsen die proefabonnementen aanbieden. Dit is mogelijk bij vrijwel alle Nederlandse landelijke- en regionale kranten. Ook is het mogelijk een proefabonnement af te sluiten voor bepaalde vakbladen en tijdschriften zoals Elsevier, Happinez, Donald Duck of de Autoweek. Tot slot zijn er ook verschillende proefabonnementen te vinden voor TV-gidsen, zoals de Mikro Gids of NCRV Gids.

Hoe vaak kan ik een proefabonnement afsluiten?

Heb je al eerder een proefabonnement afgesloten bij een krant, tijdschrift of tv-gids? Dan is het vaak mogelijk nogmaals een proefabonnement af te sluiten. Indien je recent nog abonnee was, kan het zijn dat je eerst nog een aantal maanden moet wachten voordat je opnieuw een proefabonnement kan afsluiten. De termijn die hiervoor geldt kan je doorgaans op het bestelformulier vinden van de krant, het tijdschrift of blad dat je op het oog hebt.

Waar kan ik proefabonnementen op tijdschriften, streamingdiensten of kranten vergelijken?

Ben je op zoek naar een proefabonnement op een krant, tijdschrift, streamingdienst of tv-gids? Op proefabonnementen.com kan je eenvoudig en op overzichtelijke wijze verschillende proefabonnementen met elkaar vergelijken.

Kan ik een proefabonnement cadeau geven?

Een proefabonnement kan je bij sommige kranten, tijdschriften of gidsen cadeau geven aan iemand. Of een proefabonnement cadeau kan worden gedaan, is afhankelijk van de aanbieding. De cadeauoptie staat doorgaans vermeld in de voorwaarden, je kan in dat geval een ander adres kiezen voor de bezorging.

Bij welke proefabonnementen krijg ik een cadeau?

Bij sommige proefabonnementen krijg je tevens een welkomstcadeau. Of er een cadeau bij een proefabonnement zit, kan je lezen in de actievoorwaarden op de betreffende productpagina. Een proefabonnement met cadeau maakt het natuurlijk nog aantrekkelijker om een nieuw abonnement uit te proberen!

Hoe kan ik een proefabonnement opzeggen?

Een proefabonnement loopt in de meeste gevallen automatisch af. Opzeggen is dan niet nodig. Indien je dit niet zeker weet, is het belangrijk met de klantenservice van je krant, tijdschrift of tv-gids contact op te nemen. Het kan in bepaalde gevallen nodig zijn een opzegbrief te versturen of wellicht bestaat de mogelijkheid telefonisch op te zeggen.

Kan ik meerdere proefabonnementen naast elkaar afsluiten?

Ja, het is mogelijk meerdere proefabonnementen naast elkaar af te sluiten. Je kan op deze manier verschillende kranten en tijdschriften uitproberen en met elkaar vergelijken!

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen?

Heb je een suggestie voor ons overzicht van veelgestelde vragen over proefabonnementen? Laat het ons weten!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact