• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar


Meer acties:Over proefabonnementen.comProefabonnementen.com is een initiatief van Helms Online. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder van abonnementen op kranten, tijdschriften en tv gidsen. Ons team is dagelijks op zoek naar de meest voordelige abonnementen op het internet. Alle aanbiedingen die wij tegen komen plaatsen we op deze site.

Wij streven ernaar om voor u alle aanbiedingen per krant, tijdschrift of tv gids te tonen. Mocht u ergens een goedkopere aanbieding tegen gekomen zijn? Laat het ons weten! Dan zorgen wij dat deze z.s.m. bij ons op de site komt.

Wat wij doen

Met een proefabonnement kunt u op een makkelijke en laagdrempelige manier kennismaken met een tijdschrift of krant. Voor een klein bedrag ontvangt u een aantal weken een tijdschrift of krant en zo kunt u eenvoudig ontdekken of u een abonnement voor langere tijd wil afsluiten.

Proefabonnementen.com is onafhankelijk en op geen enkele wijze verbonden aan een uitgever, krant, tv gids of streamingsdienst. Wel werken wij samen met deze partijen om de informatie over de abonnementen volledig, correct en actueel te houden.

Historie

Proefabonnementen.com is al meer dan 15 jaar actief in de branche en hierdoor hebben we veel ervaring. We weten altijd precies de interessante aanbiedingen te achterhalen en delen deze als eerste op onze website om u te informeren over de beste deals. We bieden niet alleen proefabonnementen aan van kranten, tv gidsen en tijdschriften, maar ook van streamingsdiensten, zoals Netflix en Amazon Prime.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of aanbevelingen? Dan vernemen wij dit graag. Wij zijn zowel per telefoon als per mail bereikbaar en proberen vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden. Onze contactgegevens vindt u hier.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact