• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar
De Limburger
De Limburger logo

De Limburger abonnement

Een begrip voor alle Limburgers!

  • Al het nieuws uit eigen dorp, stad en regio.
  • Belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland.
  • Altijd en overal toegang tot alle Plus-artikelen op delimburger.nl en in de nieuwsapp.

De Limburger

De Limburger is een begrip voor alle Limburgers en geniet een groot vertrouwen. En dat sinds lange tijd. Vorig jaar werd het 175-jarig bestaan gevierd. Het is anno 2022 nog steeds een van de grootste regionale nieuwsmerken van Nederland met meer dan 110.000 abonnees.

Op de eerste plaats verzorgen ze het nieuws uit jouw eigen dorp, stad en regio, maar er wordt ook dieper ingegaan op het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Met elke dag achtergronden, reportages, interviews en opinies die duiding en verdieping geven en net dat belangrijke verschil maken. Zo weet je precies wat er speelt, kun je een goede mening vormen en kun je keuzes maken die bijdragen aan een mooier Limburg.

Met ieder abonnement heb je bovendien altijd en overal toegang tot alle Plus-artikelen op delimburger.nl en in de nieuwsapp, ook als je ervoor kiest de papieren krant te ontvangen. Voor de liefhebbers van de ‘echte’ krant is er daarnaast ook een krantenapp. Daarmee kan je vanaf half zes ’s ochtends de volledige krant doorbladeren zoals ze wordt geprint in de drukkerij. Bij alle abonnementen, met uitzondering van Digitaal, krijg je ook nog eens toegang tot uitgebreide en inspirerende katernen en bijlagen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact