• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar
Landelijke kranten

Landelijke kranten

Hieronder vindt u de beste aanbiedingen en acties van alle landelijke kranten. Wij proberen altijd een zo groot mogelijk aanbod van proefabonnementen op kranten aan te bieden. Mocht er geen proefabonnement beschikbaar zijn, dan kunt u er voor kiezen om een regulier abonnement af te sluiten. Let wel op dat deze vaak niet automatisch stoppen.

Proefabonnement krant acties

Er zijn geregeld bijzondere acties bij het afsluiten van een proefabonnement van een landelijke krant. Deze proefabonnementen zijn extra voordelig! Een handig overzicht vind je op onze pagina: Proefabonnement Krant Acties.

Overzicht landelijke kranten

Voor welke landelijke kranten kan je een proefabonnement afsluiten? Op deze pagina vind je een duidelijk overzicht.

Algemeen Dagblad abonnement

Het Algemeen Dagblad is sinds 1946 één van de grootste Nederlandse landelijke kranten, in eigendom van DPG media en uitgegeven op tabloidformaat. De krant omschrijft zichzelf als een neutraal dagblad, zonder religieuze of politieke voorkeur. Belangrijke waarden van de krant zijn betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.

De Telegraaf abonnement

Uitgeversmaatschappij de Telegraaf (UMT) is uitgever van De Telegraaf, een landelijke ochtendkrant opgericht in 1893 met het hoofdkantoor in Amsterdam. In deze krant, die zes keer per week op de mat valt, vind je verschillende nieuwsrubrieken. Hieronder vallen onder meer de Financiële Telegraaf, Telesport of Privé. Het is een populair landelijk dagblad door het hoge amusementsgehalte en richt zich op een breed Nederlands publiek.

De Volkskrant abonnement

De Volkskrant is een landelijk Nederlands dagblad. De eerste editie is reeds in 1919 al verschenen. De krant heeft van oorsprong een katholieke insteek, later is de krant zich gaan richten op een jonger, links progressief publiek. In hetzelfde rijtje als de Trouw en het NRC wordt De Volkskrant beschouwd als een kwaliteitskrant.

Het Parool abonnement

Het Parool is een van oorsprong regionaal dagblad, opgericht in 1940 gedurende WOII als de stem van het verzet. Een krant met een eigen stijl en toon, met sociaal democratische invloed, maar tegelijkertijd vrijdenkend. Het Parool richt zich met name op de regio Amsterdam.

NRC abonnement

De NRC Handelsblad wordt gezien als een liberale, Nederlandse landelijke krant. De eerste oplage dateert uit 1 oktober 1970. Gekenmerkt door een traditie van onderzoeksjournalistiek met nieuwsberichten op het gebied van kunst, economie, opinie en buitenland. Beschouwd als kwaliteitskrant, deelt het sinds 2006 het toneel met het vlotte NRC Next gericht op een jonger publiek van 20-35 jaar.

Sinds 2021 zijn NRC Handelsblad en NRC Next samengegaan en wordt deze uitgegeven onder de naam NRC.

Trouw abonnement

De Trouw is net als Het Parool opgericht gedurende de Tweede Wereldoorlog als verzetskrant, echter in 1943. Thema’s als filosofie, religie, duurzaamheid, natuur en ethiek krijgen de aandacht in de krant. De krant is onderverdeeld in een nieuwskrant en een onderdeel verdieping met opiniestukken, achtergronden en beschouwingen.

FAQ proefabonnement landelijke krant

In onderstaand overzicht vind je verschillende veelgestelde vragen over proefabonnementen op landelijke kranten:
Kan ik vaker een proefabonnement op mijn favoriete landelijke krant afsluiten?
Ja, hoe vaak je een proefabonnement op je krant kan afsluiten is afhankelijk van de geldende actievoorwaarden. Bepaalde kranten stellen wel de eis dat, alvorens je opnieuw een proefabonnement kan afsluiten, je eerst een aantal maanden moet wachten. Het is geen probleem om meerdere proefabonnementen tegelijk af te sluiten bij verschillende kranten.
Ik wil de krant online lezen. Kan dat?
Ja, er zijn verschillende landelijke kranten die een digitaal proefabonnement op de krant aanbieden. Bekijk het overzicht aan aanbiedingen voor digitale kranten op onze pagina landelijke kranten.
Wat zijn de kosten van een proefabonnement op een digitale krant?
Er zijn al digitale proefabonnementen en abonnementen op de papieren krant vanaf €0,50 tot €1,- per week. De prijzen vind je op de specifieke pagina's met aanbiedingen voor verschillende landelijke kranten.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact