• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Puzzel & Win

5%
Korting

Aanbieding!

Puzzel & Win

Oorspronkelijke prijs was: €28.75.Huidige prijs is: €27.30.

  • Voor de puzzelaars
  • Bevat diverse puzzels

Puzzel & Win is voor alle liefhebbers van puzzels en spelletjes. Het biedt een breed scala aan puzzels, zoals kruiswoordraadsels, woordzoekers, sudoku’s, logische puzzels en meer. Naast de vermakelijke puzzels biedt het tijdschrift de lezers ook de kans om diverse prijzen te winnen, variërend van kleinere geschenken tot grotere geldbedragen of reizen.

 

Puzzel & Win is ontworpen om zowel beginners als gevorderde puzzelaars te boeien, met puzzels die variëren in moeilijkheidsgraad. Een abonnement op Puzzel & Win zorgt voor een regelmatige bron van vermaak en uitdaging voor zijn lezers. Naast de puzzels bevat het tijdschrift soms ook tips, trucs en strategieën om bepaalde soorten puzzels op te lossen, wat bijdraagt aan de educatieve waarde.

 

Het magazine staat bekend om zijn duidelijke lay-out en hoge kwaliteitspapier, wat het invullen van de puzzels plezierig maakt. Puzzel & Win heeft zich gepositioneerd als een gezinsvriendelijk tijdschrift, waardoor het een brede doelgroep aanspreekt. Het biedt niet alleen een plezierige tijdsbesteding maar stimuleert ook het cognitieve denkvermogen en de probleemoplossende vaardigheden van de lezers.

 

De combinatie van entertainment, educatie en de kans op het winnen van prijzen maakt Puzzel & Win tot een uniek tijdschrift in Nederland. Het trekt een loyale lezersbasis aan die geniet van de uitdaging en de opwinding van het meedingen naar prijzen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact