• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

10vT Filippine 3* vakantieboek

5%
Korting

Aanbieding!

10vT Filippine 3* vakantieboek

30.90

  • Verschijnt 13x per jaar
  • Voor de puzzelaars

Het 10 voor Taal: Filippine 3* vakantieboek is een speciale vakantie editie uit de gerenommeerde 10 voor Taal-serie, gericht op taalliefhebbers die ook tijdens hun vakantie niet zonder puzzels kunnen. Deze editie combineert het plezier van taalpuzzels met de ontspannen sfeer van vakantie, met een gevarieerd aanbod van filippine-puzzels en andere taalspelletjes die perfect zijn voor lange zomer- of winteravonden of rustige momenten op het strand of de piste.

 

Deze vakantieboeken zijn ideaal voor zowel individuele puzzelaars als voor het hele gezin, met puzzels van verschillende moeilijkheidsgraden om spelers van alle leeftijden en niveaus uit te dagen. Naast de klassieke filippine-puzzels, waarbij woorden gevonden moeten worden aan de hand van omschrijvingen en de oplossingen kruislings met elkaar verbonden zijn, bevat het boek ook kruiswoordraadsels, woordzoekers, sudoku’s en andere taalspellen die bijdragen aan de verrijking van de woordenschat en het beheersen van de Nederlandse taal.

 

Dit filippine vakantieboek staat bekend om zijn educatieve waarde, verpakt in een luchtig jasje. Het is een favoriet onder taalliefhebbers die ook graag op vakantie tijd besteden aan het bijhouden van hun taalvaardigheden. Dus ben je veel onderweg en puzzel je graag door? Neem dan een abonnement op het 10 voor Taal: Filippine 3 sterren vakantieboek.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact