• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Kruiswoord 6*

5%
Korting

Aanbieding!

Kruiswoord 6*

Oorspronkelijke prijs was: €26.50.Huidige prijs is: €25.15.

  • Voor de puzzelaars
  • Bevat diverse puzzels

Het puzzelblad Kruiswoord 6* van Denksport is een uitstekende keuze voor liefhebbers van puzzels van het allerhoogste niveau. Niet alleen heeft deze editie kruiswoordpuzzels met de hoogste moeilijkheidsgraad, maar je vindt er ook bijzondere en uitdagende varianten. Wat denk je bijvoorbeeld van een omgekeerde of verborgen kruiswoordpuzzel? Als het op kruiswoorden aan komt, heb je met het spelen van deze puzzels het hoogste niveau bereikt. Zijn cryptogrammen dan geen leuke uitdaging voor je?

 

Bekend om zijn brede scala aan puzzels die variëren in grootte, thema en moeilijkheidsgraad, richt deze editie zich op de doorgewinterde puzzelaar. Boordevol pittige kruiswoordpuzzels op het hoogste 6-sterrenniveau. Denksport staat bekend om zijn uitgebreide collectie puzzels, gemaakt om je woordenkennis te testen, je geheugen te verbeteren en je algemene kennis te vergroten.

 

Elk nummer biedt niet alleen kruiswoordpuzzels van een hoog niveau, maar ook cryptogrammen en themapuzzels, die voor nóg meer uitdaging en plezier en zorgen. Deze mix zorgt ervoor dat Kruiswoord 6* niet alleen leuk is, maar ook helpt bij het leren en ontwikkelen van je denkvermogen. Door regelmatig nieuwe nummers uit te brengen, blijft de inhoud nieuw en interessant, en leren puzzelaars constant nieuwe woorden en verbeteren ze hun taalgebruik. Een abonnement op het puzzelblad Kruiswoord is de ideale manier om je brein te te prikkelen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact