• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Woordzoeker 3* miljoenenzoeker

5%
Korting

Aanbieding!

Woordzoeker 3* miljoenenzoeker

Oorspronkelijke prijs was: €15.50.Huidige prijs is: €14.75.

Het puzzelblad Woordzoeker 3* Miljoenenzoekers brengt een frisse wind in de wereld van de traditionele woordzoekers door puzzels aan te bieden op een uitdagend 3-sterrenniveau. En deze keer geen woorden, maar getallen! Met een rijke variatie aan thema’s en formats blijft elke editie boeiend en verrassend. De heldere en toegankelijke artikelen en instructies maken het tijdschrift uitnodigend voor puzzelaars van alle vaardigheidsniveaus.

 

Wat Woordzoeker 3* Miljoenenzoekers onderscheidt, zijn de speciale edities waarin lezers kans maken op prijzen voor extra motivatie en beloning. De inhoud die zorgvuldig is samengesteld, geeft niet alleen plezier maar stimuleert ook het denkvermogen. Dankzij de regelmatige publicaties is het een ideale bron van uitdaging en ontspanning die geliefd is onder enthousiaste puzzelaars.

 

Dit puzzelblad is ideaal voor op reis dankzij het handzame formaat, maar ook perfect voor liefhebbers van kortere woordzoekers voor tussendoor. Bovendien biedt het een scala aan leuke varianten op de klassieke woordzoeker, van ‘puzzelsnacks’ tot verschillende andere puzzelvarianten. Met een abonnement op Woordoeker 3* Miljoenenzoekers ben je elke editie weer verzekerd van urenlang puzzelplezier.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact