• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Win!

1%
Korting

Aanbieding!

Win!

Oorspronkelijke prijs was: €27.50.Huidige prijs is: €27.30.

  • Verschijnt 17x per jaar
  • Voor de puzzelaars
  • Bevat diverse puzzels

Win! Is er voor alle puzzelliefhebbers en spelenthousiasten. Het tijdschrift biedt een unieke combinatie van vermaak, uitdaging en de kans op prijzen. Lezers vinden in elke editie een breed scala aan puzzels en spellen, variërend van kruiswoordraadsels en sudoku’s tot woordzoekers en logische puzzels. Win! onderscheidt zich door niet alleen de mentale uitdaging te bieden maar ook door lezers de mogelijkheid te geven om mooie prijzen te winnen, wat een extra dimensie van opwinding toevoegt aan de puzzelervaring.

 

Naast puzzels biedt Win! ook artikelen en interviews die de lezers inzicht geven in de wereld van puzzels en spellen, tips voor het oplossen van complexe puzzels, en verhalen van eerdere winnaars. Deze inhoud maakt Win! niet alleen een bron van entertainment maar ook een educatieve bron voor het verbeteren van probleemoplossende vaardigheden. Het tijdschrift is ideaal voor iedereen die zijn geest wil scherpen terwijl hij geniet van de kans om mooie prijzen te winnen.

 

Door deze combinatie van uitdaging, educatie, en de kans op beloningen, spreekt Win! een breed publiek aan, van casual puzzelaars tot de meer toegewijde puzzelfanaten.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact