• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Kruiswoord 4*

5%
Korting

Aanbieding!

Kruiswoord 4*

Oorspronkelijke prijs was: €24.00.Huidige prijs is: €22.80.

  • Verschijnt 13x per jaar
  • Voor de puzzelaars

Het puzzelblad Kruiswoord 4* van Denksport is een uitstekende keuze voor liefhebbers van kruiswoordpuzzels. Bekend om zijn brede scala aan puzzels die variëren in grootte, thema en moeilijkheidsgraad, richt dit puzzelblad zich op zowel beginners als gevorderden. Pagina na pagina speel je je favoriete kruiswoorden en leuke varianten, allemaal gepresenteerd op een prettig 4-sterrenniveau. Denksport, een vooraanstaand merk in de wereld van puzzelboeken, zorgt voor een rijke verzameling van zorgvuldig samengestelde puzzels die ontworpen zijn om de woordenschat te testen, het geheugen te trainen en de algemene kennis te vergroten.

 

In elke uitgave vinden lezers naast de traditionele kruiswoordraadsels ook cryptogrammen en thematische puzzels, die een extra dimensie van uitdaging en plezier toevoegen. Deze variëteit maakt Kruiswoord 4* niet alleen een bron van entertainment, maar ook van spelenderwijs leren en werken aan je cognitieve ontwikkeling. Door de regelmatige verschijning van nieuwe edities met een gevarieerde inhoud, blijven de puzzels fris en actueel, waardoor puzzelaars steeds weer nieuwe woorden leren en hun taalvaardigheden verbeteren.

 

Het kruiswoord puzzelblad is ideaal voor diegenen die uitkijken naar uren speelplezier op een uitdagend niveau zonder te overweldigen. Ee abonnement op Kruiswoord 4* is een perfecte manier om ontspannen je hersenen te trainen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact