• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Varia 3* pocket

19%
Korting

Aanbieding!

Varia 3* pocket

Oorspronkelijke prijs was: €29.15.Huidige prijs is: €23.70.

  • Verschijnt 14x per jaar
  • Voor de puzzelaars
  • Bevat diverse puzzels

Varia 3* pocket is een uitstekende keuze voor puzzelliefhebbers die houden van diverse uitdagingen. Als een populair onderdeel van het Denksport-assortiment, biedt deze bundel elke drie weken een rijke verzameling aan intrigerende puzzels aan. Van binaire puzzels en doolhofwoordzoekers tot kruiswoordraadsels; deze varia-editie is zorgvuldig samengesteld om elke puzzelaar, ongeacht ervaringsniveau, scherp te houden.

 

De Varia 3* pocket staat bekend om zijn vermogen om de geest te stimuleren en biedt een perfecte mix van plezier en uitdaging. Het is niet alleen een ideale manier om je vrije tijd te verrijken, maar ook om je probleemoplossende vaardigheden en woordenschat op een leuke en interactieve manier te verbeteren. Met een abonnement op deze puzzelbundel verzeker je jezelf van een constante stroom van nieuwe puzzels, direct aan je deur geleverd.

 

Dit puzzelboek is ontworpen om puzzelaars van alle leeftijden aan te spreken en biedt een uitgelezen kans om een echte allrounder te worden in de wereld van puzzels. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende bezigheid voor in het weekend of een dagelijkse hersenkraker, de Varia 3* pocket is jouw sleutel tot een wereld vol puzzelplezier.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact