• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Woordzoeker 3* Plezier

5%
Korting

Aanbieding!

Woordzoeker 3* Plezier

19.00

  • Verschijnt 17x per jaar
  • Voor de puzzelaars
  • Bevat diverse puzzels

Het puzzelblad Woordzoeker 3* Plezier is er voor liefhebbers van woordzoekersdie op zoek zijn naar uitdagende, maar niet te ingewikkelde puzzels. Met een 3-sterrenniveau biedt het puzzelblad een fijn evenwicht tussen toegankelijkheid voor beginners en voldoende uitdaging voor meer ervaren puzzelaars. Het puzzelblad kenmerkt zich door het diverse aanbod van thema’s en formaten, waardoor elke editie een nieuwe en frisse ervaring biedt.

 

Woordzoeker 3* Plezier geeft heldere en begrijpelijke instructies, waardoor puzzelaars van alle leeftijden en niveaus zich uitgenodigd voelen om de uitdaging aan te gaan. Zowel voor het oplossen van woordzoekers tijdens hun vrije tijd, als onderweg als een ontspannend tussendoortje. Deze uitgave van Denksport verrijkt de traditionele woordzoekerervaring door niet alleen standaardpuzzels op te nemen, maar ook interessante varianten te bieden die zorgen voor extra plezier!

 

Het compacte formaat maakt van Woordzoeker 3* Plezier een ideale reisgenoot, zodat je ook onderweg plezier kunt beleven aan ontspannen puzzelmomenten. Of je nu op zoek bent naar snelle puzzels tijdens een korte pauze of uitgebreide puzzelsessies voor thuis, met een abonnement op Woordzoeker 3* Plezier krijg je gegarandeerd urenlang puzzelplezier, elke editie weer.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact