• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Computer Idee

27%
Korting

Aanbieding!

Computer Idee

Oorspronkelijke prijs was: €16.35.Huidige prijs is: €11.95.

  • Verschijnt iedere twee weken
  • Leuk als cadeau
  • Met tips en ideeën

Computer Idee staat vol met nieuws en handige tips over computers, internet, gadgets en ontwikkelingen in de digitale samenleving. Het tijdschrift is bedoeld voor computerliefhebbers die geïnteresseerd zijn in technologie en die hun kennis en vaardigheden op dit gebied willen verbeteren. De inhoud van elke editie is divers en bevat onderwerpen zoals hardware- en softwaretips, beveiliging en privacy, internetdiensten, digitale fotografie, sociale media en entertainment. Computer Idee brengt ook regelmatig speciale edities uit, zoals de jaarlijkse softwaregids en de gadgetgids.

 

Computer Idee schrijft op een leuke en heldere manier en is ideaal voor mensen die hulp nodig hebben bij hun computer- en mediagebruik. Het tijdschrift biedt betrouwbare en praktische informatie over technologie en computers. De tips en adviezen die worden gegeven zijn gemakkelijk te begrijpen en toepasbaar voor zowel beginnende als ervaren computergebruikers. Ook bevat het regelmatig interessante interviews en achtergrondartikelen over de nieuwste technologische ontwikkelingen.

 

Als je geïnteresseerd bent in technologie en graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen, dan is een abonnement op Computer Idee een goede keuze. Met een abonnement ontvang je het tijdschrift elke twee weken thuis en zorgt het tijdschrift voor plezier achter je computer. Je kan kiezen voor een proefabonnement voor jezelf, of je kan hem cadeau geven aan een liefhebber voor computers.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact