• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Psychologie Magazine

25%
Korting

Aanbieding!

Psychologie Magazine

22.50

  • Verschijnt iedere maand
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

Psychologie Magazine maakt inzichten uit de psychologie begrijpelijk, toegankelijk en toepasbaar. Want elke groei – groot of klein – begint met inzicht. Abonneer je nu en vind in elk nummer verrassende inzichten over je gedrag, de liefde, werk en mentale gezondheid. 

 

Wat krijg ik bij een Psychologie Magazine abonnement?

Met een abonnement op Psychologie Magazine krijg je meer inzicht in jezelf. Wat drijft je, wat houdt je tegen? Ga op onderzoek uit en ontdek wat jóu beweegt. Want elke groei – groot of klein – begint met inzicht. In Psychologie Magazine vind je inspirerende achtergrondverhalen, waardevolle inzichten en praktische tips die je in je dagelijkse leven kunt toepassen. Daarbij baseren we ons op de wetenschap, zodat dat wat je leest goed onderbouwd is en echt verschil maakt. Psychologie Magazine is er voor de nieuwsgierigen; voor de mensen die willen leren en groeien.

 

Psychologie Magazine is een maandblad dat u meer inzicht geeft in uzelf en in anderen. Met een abonnement op het tijdschrift Psychologie Magazine krijgt je psychologische verdieping aan thema’s op het gebied van emoties, persoonlijkheid, relaties, gezondheid, zingeving en brein. Daarmee is dit blad een van de weinige magazines die naast amusement ook diepgang geeft. Het geeft informatie over hoe emoties werken, hoe ze te beheersen en hoe ze ons gedrag beïnvloeden. Met de pakkende achtergrondverhalen, wetenschappelijke inzichten en psychologische tips waar je écht iets aan heeft, helpt Psychologie Magazine je het beste uit uzelf te halen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact