• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

ELLE Decoration

9%
Korting

Aanbieding!

ELLE Decoration

Oorspronkelijke prijs was: €66.00.Huidige prijs is: €59.99.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

ELLE Decoration is een invloedrijk en stijlvol magazine op het gebied van interieurdesign en decoratie. Het blad verschijnt zes keer per jaar en belicht de nieuwste trends in binnenhuisarchitectuur, design, en lifestyle. Sinda de oprichting in 1987, als uitbreiding van het ELLE-merk, heeft dit magazine zich ontwikkeld tot een essentiële bron van inspiratie voor liefhebbers van design en esthetiek.

 

ELLE Decoration (voorheen ELLE Wonen) staat bekend om zijn stijlvolle visuele presentaties en diepgaande artikelen, variërend van de nieuwste kleurenschema’s en meubeltrends tot innovatieve woonoplossingen en duurzaam wonen. Het magazine biedt exclusieve binnenkijkjes in bijzondere woningen wereldwijd en interviews met vooraanstaande ontwerpers en architecten. Daarnaast besteedt het blad aandacht aan culturele evenementen die de designwereld beïnvloeden en krijg je als lezer bruikbare ideeën en snelle tips.

 

Dankzij de rijke inhoud en hoogwaardige fotografie is ELLE Decoration niet alleen een gids voor interieurdesign, maar ook een platform dat de schoonheid en het belang van goed design in de schijnwerpers zet. Een abonnement op ELLE Decoration is een bron van inspiratie voor lezers die hun interieur en leefomgeving willen verrijken met design en kunst.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact