• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Winq

44%
Korting

Aanbieding!

Winq

Oorspronkelijke prijs was: €17.90.Huidige prijs is: €10.00.

  • Verschijnt iedere maand
  • Leuk als cadeau
  • Alles over fashion & lifestyle

Welkom in de kleurrijke en diverse wereld van Winq, hét grootste queer lifestylemagazine van Nederland sinds 2005. Als je op zoek bent naar het laatste en lekkerste nieuws op gebied van people, travel, culture en design, dan is een abonnement op Winq een must.

 

Winq plaatst de queer lifestyle in de spotlight en biedt een platform voor verhalen, ervaringen en perspectieven die vaak over het hoofd worden gezien. Van opmerkelijke persoonlijkheden tot de nieuwste trends in de queer scene. Ontdek intrigerende verhalen van inspirerende individuen binnen en buiten de queer gemeenschap. Interviews met bekende en opkomende sterren geven je een exclusieve kijk op hun leven en ervaringen, waardoor je geïnspireerd wordt door de diversiteit aan mensen die de queer wereld vormgeven.

 

Het magazine Winq biedt verder unieke reistips en het verkent diverse culturele uitingen binnen de queer gemeenschap. Voor de designliefhebbers geeft Winq een blik op cutting-edge ontwerpen, queer-invloeden in de modewereld en de nieuwste trends op het gebied van interieur en lifestyle.

 

Een abonnement op Winq betekent toegang tot een bruisende en diverse wereld binnen de queer lifestyle. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van mensen, reizen, cultuur en design. En als kers op de taart: geniet bij een abonnement op Winq van de mogelijkheid om magazine digitaal te lezen op je smartphone en tablet, waar je ook bent.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact