• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

SAAR Magazine

13%
Korting

Aanbieding!

SAAR Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €97.86.Huidige prijs is: €85.00.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

Een abonnement op SAAR Magazine: Voor de jonge 50+ vrouw!

 

Ben jij een levendige, vlotte vrouw die midden in het leven staat, geniet van vriendschappen, pubers, vakanties, een bloeiende carrière en misschien zelfs wel een start-up? Kortom, ben je een geweldige vrouw die, tot haar eigen verbazing, de 50 heeft bereikt maar nog lang niet aan een traplift toe is? Dan is SAAR Magazine de perfecte metgezel voor jou?

 

In een wereld waar de media vaak stereotype beelden van vrouwen toont, vonden journalisten Barbara van Erp en Femke Sterken het noodzakelijk om ruimte te creëren voor de jonge 50+ vrouw. SAAR Magazine is ontstaan uit de behoefte om de levendige, frisse en fitte kant van de 50+ vrouw te belichten, die vol in het leven staat en nog volop droomt van de toekomst.

 

SAAR Magazine behandelt alles waar de jonge 50+ vrouw mee te maken krijgt. Van de uitdagingen van een langdurige relatie tot het lege nest syndroom, van lichamelijk veranderingen tot carrièrekeuzes op latere leeftijd. Het magazine staat vol met inspirerende verhalen, praktische tips en humor. Een abonnement op SAAR betekent dat je zes keer per jaar een dosis herkenning, inspiratie en entertainment rechtstreeks in je brievenbus ontvangt.

 

Dus, waar wacht je nog op? Omarm het leven na de 50 vol energie en met een knipoog. Neem een abonnement op SAAR Magazine en ontdek hoe fantastisch de 50+ vrouw echt is – jong, levendig en absoluut niet dood!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact