• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

EW

71%
Korting

Aanbieding!

EW

Oorspronkelijke prijs was: €754.00.Huidige prijs is: €215.98.

  • Verschijnt iedere week
  • Voor de professionals
  • Met tips en ideeën

Met een abonnement op het weekblad EW (voormalig Elsevier Weekblad) ontvang je hét kristische en grootste opinieblad van Nederland. De feiten worden besproken en er wordt laten zien hoe het écht zit met columns over politiek en economische en maatschappelijke kwesties. 

 

Scherp en prikkelend

Wilt u verder kijken dan de mening van de meerderheid? Het maatschappelijke debat wordt gedomineerd door politieke correctheid, waardoor de feiten vaak niet helder en onafhankelijk worden gepresenteerd. EW laat de feiten spreken en laat zien hoe het écht zit. Niet vluchtig of geleid door de waan van de dag, maar gebaseerd op een breed (historisch) perspectief. Columns over politiek, economische en maatschappelijke kwesties worden afgewisseld met verhelderende achtergrondartikelen. Scherp en prikkelend, maar juist. Kies ook voor hét kritische en grootste opinieblad van Nederland en zet de week in het juiste perspectief. 

 

EW Abonnement

Wil je EW iedere week door de brievenbus ontvangen of lees je liever alleen digitaal? Kies zelf het tijdschrift abonnement dat het best bij je past. Bij een digitaal abonnement lees je de digitale versie van het magazine via de app en de website van EW én kun je elke dag online nieuwe artikelen, achtergronden en opinies van de redactie lezen. 

 

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van politiek, economie, wetenschap, technologie, kunst en cultuur in Nederland en de rest van de wereld, kan een abonnement op EW je helpen bij het verkrijgen van kwalitatief hoogstaande en betrouwbare informatie en analyses. EW staat bekend om zijn diepgaande journalistiek en objectieve benadering van het nieuws, wat het tot een waardevolle bron van informatie maakt voor mensen die graag goed geïnformeerd willen blijven.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact