• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

De Groene Amsterdammer

51%
Korting

Aanbieding!

De Groene Amsterdammer

Oorspronkelijke prijs was: €141.70.Huidige prijs is: €69.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Leuk als cadeau
  • Vol wereldnieuws

Ontdek De Groene Amsterdammer; hét toonaangevende progressieve opinieblad van Nederland.

De Groene Amsterdammer, opgericht in 1877, is het oudste en meest invloedrijke progressieve opinieblad van Nederland. Met een abonnement op De Groene Amsterdammer heb je wekelijks een schat aan diepgaande informatie binnen handbereik. Het tijdschrift is voor de persoon die graag verder kijkt dan de oppervlakte en zich wil verdiepen in politiek, maatschappij, cultuur en literatuur, zowel nationaal als internationaal.

 

Wat De Groene Amsterdammer onderscheidt, is zijn onafhankelijkheid en onbevreesdheid. Als bron van kritische analyses en diepgaande rapportages, biedt het blad een verfrissend perspectief op de gebeurtenissen in Nederland en de rest van de wereld. Het is een magazine voor progressieve stemmen en een plek waar taboes worden doorbroken.

 

Met een abonnement op De Groene Amsterdammer ontvang je wekelijks de nieuwste editie, gevuld met spraakmakende artikelen en opinies van vooraanstaande schrijvers, journalisten en denkers. Het tijdschrift neemt je mee in een intellectuele reis, waarin actuele kwesties en diepgravende analyses centraal staan.

 

Of je nu een student bent die geïnteresseerd is in maatschappelijke vraagstukken, een politiek geëngageerde burger op zoek naar inzicht of een liefhebber van kwaliteitsjournalistiek, De Groene Amsterdammer heeft voor ieder wat wils. Profiteer nu van een speciale aanbieding en ontvang 10 nummers voor slechts 15 euro!

 

Abonneer en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en discussies in de wereld van politiek en cultuur.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact