• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Aan de Haak

46%
Korting

Aanbieding!

Aan de Haak

Oorspronkelijke prijs was: €140.00.Huidige prijs is: €75.55.

  • Verschijnt 8x per jaar
  • Voor de creatievelingen
  • Nergens goedkoper!

Aan de Haak is hét magazine dat zich volledig richt op haken en breien. Het is een populair blad onder hobbyisten en creatievelingen en biedt inspiratie voor zowel beginners als gevorderden. Elke uitgave vind je tips en trucs voor het werken met de bijgeleverde patronen voor kleding, accessoires en decoratie voor in huis. Door alle stap-voor-stap instructies en handige afbeeldingen kan je meteen aan de slag met je eigen haakprojecten. Ook worden er regelmatig specials uitgebracht, zoals seizoensgebonden nummers met patronen of specials volledig in het teken van Amigurumi.

 

Het lezen van Aan de Haak heeft vele voordelen. Het biedt de lezer de kans om nieuwe technieken te leren en hun vaardigheden te verbeteren. Het tijdschrift is ook een bron van inspiratie voor creatieve projecten en het is een geweldige manier om nieuwe ideeën op te doen voor persoonlijke geschenken.

 

Wanneer je kiest voor een abonnement op Aan de Haak, ontvang je regelmatig de nieuwe uitgaven en specials in je brievenbus. Aan de Haak is een onmisbare bron voor iedereen die geïnteresseerd is in haken en breien en als abonnee ben je altijd als eerste op de hoogte.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact