• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Vorsten

11%
Korting

Aanbieding!

Vorsten

Oorspronkelijke prijs was: €50.75.Huidige prijs is: €45.00.

  • Verschijnt iedere maand
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

Het magazine Vorsten is een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in het koningshuis en royalties wereldwijd. Maandelijks nemen de toonaangevende experts je mee in het leven van koninklijke huizen en biedt het een mix van actuele nieuwsberichten, de mooiste fotoreportages, achtergrondverhalen en interviews.

 

Omdat Vorsten gebruikmaakt van experts als Martijn Akkerman, Josine Droogendijk en Paul Rem, ben je verzekerd van betrouwbare verhalen over de leden van koninklijke families, hun historische betekenis en hedendaagse activiteiten.

 

Vorsten spreken regelmatig met leden en brengen verslag uit van bezoeken in binnen- en buitenland. Je krijgt een diepgaande kijk in het leven van de royals en hun rol in de wereld, hun land en volk. Daarnaast is het tijdschrift voorzien van foto’s en verhalen die je nergens anders vindt.

 

Het tijdschrift is een must-read voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws rondom het Nederlands koningshuis met o.a Koning Willem Alexander en Koningin Maxima de royalty’s wereldwijd. Bij een abonnement op Vorsten krijg je elke maand het tijdschrift als eerste thuisbezorgd en door hier te kiezen voor de beste aanbieding ben je altijd voordelig uit.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact