• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Wandelmagazine

49%
Korting

Aanbieding!

Wandelmagazine

Oorspronkelijke prijs was: €25.35.Huidige prijs is: €12.95.

  • Verschijnt 5x per jaar
  • Voor de buitenmensen
  • Nergens goedkoper!

Met een abonnement op Wandelmagazine ontvang je vijf keer per jaar inspiratie voor de wandelaar voor zowel korte als lange wandeltochten. Al meer dan 35 jaar is Wandelmagazine een begrip onder duizenden wandelliefhebbers. In elk nummer dompelt het magazine je onder in de wereld van wandelen; van de paden in je eigen omgeving tot de verborgen wandelparadijzen elders in Europa.

 

Elk exemplaar van Wandelmagazine biedt een schat aan informatie over de natuur, het landschap, de cultuur en de geschiedenis van de verschillende wandelbestemmingen. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke trektochten in de bergen of rustige wandelingen door uitgestrekte bossen, het tijdschrift heeft voor ieder wat wils.

 

Wandelmagazine onderscheidt zich door zijn unieke perspectieven en overvloed aan tips en informatie over zowel bekende als minder bekende wandelbestemmingen. Naast het belichten van de culturele, natuurlijke en landschappelijke aspecten van de wandelgebieden, trakteert Wandelmagazine je op prachtige sfeerbeelden en boeiende reportages die je zullen enthousiasmeren om zelf op ontdekkingsreis te gaan. Maar ook praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodatie en vervoer.

 

Wandelmagazine is speciaal voor actieve en nieuwsgierige wandelaars in Nederland en Europa. Ontdek wandelen, ontdek Wandelmagazine, hét vertrekpunt voor iedere wandelaar.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact