• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Zoom

30%
Korting

Aanbieding!

Zoom

Oorspronkelijke prijs was: €99.50.Huidige prijs is: €69.95.

  • Verschijnt 10x per jaar
  • Voor de creatievelingen
  • Leuk als cadeau

Zoom.nl is een fotografie tijdschrift zowel gericht op beginnende als gevorderde fotografen en is bedoeld om lezers te inspireren en te informeren over alle aspecten van fotografie. Het geeft technische informatie, tips en tricks over fotografie en apparatuur, waardoor lezers hun kennis kunnen vergroten en kwalitatief betere foto’s kunnen maken. Door de verhalen en reportages over bijzondere locaties en gebeurtenissen krijgen lezers de kans om weg te dromen en te genieten van mooie fotorapportages.

 

Zoom.nl komt 10 keer per jaar uit en bevat informatie over technische aspecten van fotografie, reviews over de nieuwste apparatuur, portfolio’s van verschillende fotografen en de creatieve aspecten van fotografie. Daarnaast bevat het tijdschrift regelmatig interviews met bekende fotografen, reportages van bijzondere locaties en fotowedstrijden of andere evenementen.

 

Een abonnement op Zoom.nl is een geweldige manier om geïnspireerd te raken, fotografie-skills te verbeteren, op de hoogte blijven van nieuwe producten en deel uit te maken van een levendige community van fotografen. Als abonnee ontvang je altijd als eerste de nieuwste editie thuisbezorgd en krijg je toegang tot de online omgeving waar je foto’s kan delen en feedback kan ontvangen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact