• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

10vT Filippine Klassiek

5%
Korting

Aanbieding!

10vT Filippine Klassiek

Oorspronkelijke prijs was: €27.50.Huidige prijs is: €26.15.

  • Verschijnt 17x per jaar
  • Voor de puzzelaars
  • Bevat diverse puzzels

Het puzzelblad 10 voor Taal: Filippine klassiek is een speciale uitgave uit de reeks van ’10 voor Taal’, een naam die in Nederland al decennialang synoniem staat voor taalplezier en educatie. Deze editie legt de focus op de klassieke filippine-puzzels, een puzzelvorm die de liefde voor taal en het spel met woorden centraal stelt. De filippine-puzzel daagt de puzzelaar uit om aan de hand van definities woorden in te vullen op een raster. De letters in bepaalde vakjes vormen vervolgens weer de oplossing voor een ander woord of een zin, waardoor een gelaagde en verrijkende puzzelervaring ontstaat.

 

Kenmerkend voor 10 voor Taal: Filippine klassiek is de breedte van de taaluitdagingen, variërend van eenvoudig tot complex, waardoor het blad geschikt is voor een breed publiek van taalliefhebbers. De puzzels in dit blad zijn niet alleen ontworpen om de woordenschat en taalvaardigheid te vergroten, maar ook om inzicht te geven in taalstructuren en spelenderwijs bij te dragen aan de taalkennis van de puzzelaar.

 

Het puzzelblad is een geliefde keuze voor zowel de fervente puzzelaar als voor diegenen die hun taalvaardigheden willen verbeteren of bijhouden. Het spelen is niet alleen een aangename en ontspannende bezigheid, maar stimuleert ook het cognitieve vermogen en de liefde voor de Nederlandse taal.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact