• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

PANNA!

17%
Korting

Aanbieding!

PANNA!

Oorspronkelijke prijs was: €71.88.Huidige prijs is: €60.00.

  • Verschijnt iedere maand
  • Speciaal voor kinderen
  • Nergens goedkoper!

Hét jeugdvoetbaltijdschrift

PANNA! is hét magazine voor voetballiefhebbers in de leeftijd van zeven tot dertien jaar, boordevol interviews met spelers en coaches, nieuws over clubs, achtergrondverhalen, quizzen en tips van sterren uit de Eredivisie, eDivisie en Europese topcompetities. Met als bonus 8 superposters voor aan je muur! Een voetbalblad waar ook ouders blij van worden. Leesvaardigheid verbeteren op een leuke manier en op papier: goed voor het verminderen van schermtijd dus. Ideaal voor iedere jonge voetballiefhebber! Ook heeft het blad een eigen mascotte genaamd PANNA!, die tevens de hoofdrol speelt in de stripverhalen die in het tijdschrift worden gepubliceerd.

 

Daarnaast organiseert het tijdschrift elk jaar de PANNA! Sterrenteamdag, waarop jonge voetbalfans de kans krijgen om te trainen met profvoetballers en andere voetbalfans te ontmoeten. PANNA! heeft ook een eigen YouTube-kanaal waarop video’s worden geplaatst met onder andere voetbaltrucs en -oefeningen, interviews met bekende voetballers en verslagen van voetbalwedstrijden. Het kanaal heeft momenteel meer dan 1.500 abonnees.

 

Kortom, PANNA! is niet alleen een tijdschrift, maar ook een platform en community voor jonge voetballers in Nederland. Het inspireert en motiveert kinderen om te voetballen en biedt hen de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en andere voetballiefhebbers te ontmoeten.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact