• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Wieler Revue

19%
Korting

Aanbieding!

Wieler Revue

53.94

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Voor de sportliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

Wieler Revue, het Nederlandse tijdschrift voor gepassioneerde wielerliefhebbers, neemt haar lezers mee op een opwindende reis door de wereld van het wielrennen. Geworteld in een diepe liefde voor de sport, biedt Wieler Revue een ongeëvenaarde dekking van alles wat met wielrennen te maken heeft.

 

De ervaren redactie van Wieler Revue brengt regelmatig diepgaande analyses, exclusieve interviews met toprenners, en uitgebreide verslagen van de meest opwindende wielerwedstrijden. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent, een fanatieke toeschouwer of gewoon geïnteresseerd in de nieuwste fietsinnovaties, Wieler Revue brengt je het laatste nieuws en inzichten.

 

Met een scherp oog voor detail en passie voor de wielersport, belicht Wieler Revue niet alleen de grote namen in het peloton, maar ook opkomende talenten en inspirerende verhalen binnen de wielerwereld. Van professionele tips voor fietsprestaties tot diepgaande analyses van strategieën in de grote rondes, Wieler Revue is de ultieme bron voor elke wielerliefhebber.

 

Overweeg een abonnement op Wieler Revue om op de hoogte te blijven van het laatste wielernieuws en exclusieve content te ontvangen die speciaal is samengesteld voor abonnees. Verdiep je passie voor wielrennen met het meest betrouwbare en informatieve Nederlandse tijdschrift op het gebied van wielersport. Wieler Revue, waar elke pagina de hartslag van de wielersport weerspiegelt.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact