• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

UP/DOWN mountainbike magazine

58%
Korting

Aanbieding!

UP/DOWN mountainbike magazine

Oorspronkelijke prijs was: €29.85.Huidige prijs is: €12.50.

  • Verschijnt ieder kwartaal
  • Voor de sportliefhebbers
  • Nergens goedkoper!

UP/DOWN mountainbike magazine is het perfecte tijdschrift voor alle liefhebbers van mountainbiken. Dit blad is speciaal ontwikkeld om de passie voor deze sport te delen en te belichten en behandelt verschillende disciplines zoals crosscountry, trail, enduro, all mountain, downhill en zelfs strandracen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met mountainbiken, UP/DOWN heeft alles wat je nodig hebt om je mountainbike-ervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

 

Wat kun je verwachten van dit magazine? Alles wat te maken heeft met mountainbiken! Van prachtige fietsroutes tot spannende wedstrijden, de nieuwste mountainbike-accessoires en informatie over de meest geavanceerde mountainbikes – UP/DOWN mountainbike magazine heeft het allemaal.

 

UP/DOWN mountainbike magazine is jouw ultieme bron van inspiratie om de fiets op te stappen en te gaan rijden. Boeiende reisverhalen, duidelijke producttests, nuttige instructies en inspirerende verhalen van rijders zullen je helpen om het meeste uit je mountainbike-avonturen te halen. Up en down, want dat is waar mountainbiken om draait.

 

Dit tijdschrift is geschikt voor een breed publiek dus ook voor jou. De informatieve en goed geschreven artikelen worden ondersteund door hoogwaardig beeldmateriaal, zowel uit binnen- als buitenland, en zullen zowel beginners als ervaren mountainbikers aanspreken.

 

Ben je klaar om de bergen te trotseren? Bekijk hieronder de beschikbare abonnementen op UP/DOWN mountainbike magazine en laat dit tijdschrift je leiden in de opwindende wereld van het mountainbiken.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact