• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Party

38%
Korting

Aanbieding!

Party

Oorspronkelijke prijs was: €25.60.Huidige prijs is: €16.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Leuk als cadeau
  • Het laatste nieuws over de sterren

Party is een vermakelijk showbizz tijdschrift met speciale aandacht voor de Nederlandse entertainmentwereld en vaderlandse gezelligheid. Elke wekelijkse editie staat boordevol spraakmakende verhalen, openhartige interviews, aandacht voor het privéleven van nationale beroemdheden en onthullende reportages. Het entertainment blad biedt naast het laatste nieuws uit de showbizz wereld, ook vermaak met rubrieken als shoppingtips, horoscopen, puzzels en aantrekkelijke winacties.

 

Party richt zich op lezers die de Hollandse showbizz nauwlettend volgen. Het blad tovert graag een glimlach op het gezicht van z’n lezers met een combinatie van humor, levenslust en een ongefilterde blik op de entertainmentwereld.

 

Met een breed scala aan onderwerpen, van seks en relaties tot gezondheid, welzijn en koninklijke nieuws, is Party méér dan alleen een roddelblad. Het biedt een rijke mix van artikelen die zowel informeren als vermaken, waardoor het een must-read is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de Nederlandse showbizz en entertainment.

 

Party biedt diverse abonnementen die dit wekelijkse feestje nog aantrekkelijker maken. En je kunt Party ook cadeau geven. Een ideaal geschenk voor liefhebbers en volgers van Hollandse sterren en onze vaderlandse showbizz.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact