• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Voetbal International (VI)

27%
Korting

Aanbieding!

Voetbal International (VI)

Oorspronkelijke prijs was: €25.96.Huidige prijs is: €19.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Voor de sportliefhebbers
  • Alles over sport

VI, hét voetbal tijdschrift

Voetbal International (VI) beschrijft iedere week het laatste voetbalnieuws. Ook bevat het best gelezen voetbal tijdschrift van Nederland scherpe columns, achtergrondreportages en voor- en nabeschouwingen. Elke editie bevat een inhoudelijke benadering van het Nederlandse en internationale voetbal en is er ruimte voor fotografie en statistieken.

 

Elke editie van het VI tijdschrift bevat een inhoudelijke benadering van het Nederlandse en internationale voetbal. Dat doen we door middel van analyses, achtergrondverhalen, interviews, opinies en reportages. In het ruim vormgegeven magazine is er aandacht voor fotografie en statistieken.

 

Ontvang VI PRO bij je abonnement

Bij elk abonnement van voetbalblad VI ontvang je tevens onbeperkt toegang tot VI PRO. VI PRO is een digitale aanvulling op het weekblad. Je krijgt met VI PRO het hele jaar toegang tot premiumartikelen zoals analyses, interviews, cult, profielen en achtergronden. Daarnaast worden trouwe abonnees ook verrast met geweldige winacties en relevante kortingen bij verschillende partners.

 

Voetbal International abonnement bij Bladen.nl

Bij Bladen.nl heb je keuzen uit verschillende aanbiedingen en abonnement voor het blad Voetbal International. Je hebt de keuze uit een abonnement voor 1 jaar, 2 jaar of zelfs 3 jaar en je ontvangt ook een VI PRO-special!

 

Er staan elke week veel bekende voetballers in het tijdschrift Voetbal International. Elke week kunnen er interviews in staan van spelers die uitblinken in de Nederlandse Eredivisie, zoals Barcelona-speler Frenkie de Jong, Borussia Dortmund-speler Donyell Malen of Liverpool-speler Virgil van Dijk.

 

Ook top spelers in het buitenland worden uitgebreid besproken zoals Lionel Messi van PSG, Kylian Mbappe van PSG, Robert Lewandowski van Barcelona.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact