• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

OR Rendement Professional+

87%
Korting

Aanbieding!

OR Rendement Professional+

Oorspronkelijke prijs was: €116.74.Huidige prijs is: €15.00.

  • Verschijnt iedere maand
  • Voor de professionals

Met OR Rendement Professional+ bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op OR-gebied. Het abonnement bestaat uit drie onderdelen: u krijgt onbeperkt toegang tot Rendement Online, u ontvangt het vakblad OR Rendement én u kunt iedere twee maanden de diepte in met een themadossier. En het allermooiste is: twee van uw collega’s kunnen gratis meeprofiteren van uw abonnement door de twee extra licenties die zijn inbegrepen.

 

Met ons digitale platform Rendement Online heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws in uw vakgebied en exclusieve diensten zoals checklists, verdiepingsartikelen, voorbeelddocumenten en rekentools. Ook heeft u toegang tot de experts in onze adviesdesk, waardoor u per jaar honderden euro’s aan consultancy kunt besparen.

 

Daarnaast is OR Rendement hét nieuws- en adviesmagazine voor OR-leden en PVT’ers. Dit vakblad brengt u 12 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktische adviezen. Denk aan zaken als het OR-reglement, instemmingsrecht en de Participatiewet.

 

Tot slot ontvangt u iedere twee maanden een verdiepend themadossier. In deze handzame pocketboekjes wordt iedere editie één complex onderwerp in uw vakgebied volledig uitgediept.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact