• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Vriendin

17%
Korting

Aanbieding!

Vriendin

Oorspronkelijke prijs was: €18.10.Huidige prijs is: €15.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Speciaal voor vrouwen
  • Leuk als cadeau

Vriendin is een tijdschrift dat wekelijks een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor vrouwen van alle leeftijden biedt. Het tijdschrift behandelt verschillende aspecten van het leven van vrouwen, waaronder de nieuwste mode, beauty- en gezondheidsadvies, relaties, persoonlijke verhalen, reizen en hobby’s. Vriendin probeert in het tijdschrift en op de online omgeving doormiddel van artikelen, verhalen, columns en interviews vrouwen te informeren, inspireren en vermaken. Met haar gevarieerde inhoud en persoonlijke benadering is Vriendin een populair tijdschrift onder veel Nederlandse vrouwen.

 

In Vriendin worden ook interviews gepubliceerd met bekende en minder bekende Nederlanders, waarin zij vertellen over hun leven en carrière. Daarnaast bevat het tijdschrift rubrieken zoals ‘De Week van’, waarin een lezeres vertelt over haar week, ‘Vriendin XL’ met extra lange artikelen en ‘Zo mooi kan het leven zijn’, waarin mensen vertellen over hun bijzondere hobby en passie. Verder is er ook aandacht voor entertainment, zoals films en televisieprogramma’s, en worden er regelmatig leuke winacties en aanbiedingen voor abonnees aangeboden.

 

Als abonnee van Vriendin profiteer je van een aantal voordelen. Zo krijg je Vriendin wekelijks als eerste thuisbezorgd en kom je met een abonnement voordeliger uit dan wanneer je losse nummers in de winkel koopt. Ook krijg je digitaal toegang tot de nieuwste Vriendin Special en alle oplages vanaf 2019. Als je geïnteresseerd bent in de onderwerpen van Vriendin, kan het een wekelijkse bron van informatie, inspiratie en vermaak zijn.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact