• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Truckstar

24%
Korting

Aanbieding!

Truckstar

Oorspronkelijke prijs was: €42.84.Huidige prijs is: €32.50.

  • Verschijnt iedere maand
  • Nergens goedkoper!

Truckstar is een toonaangevend tijdschrift, speciaal gericht op vrachtwagenliefhebbers en professionals in de transportsector. Sinds de oprichting in 1980 is het blad uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van wegtransport, met een breed scala aan onderwerpen die variëren van gedetailleerde vrachtwagenrecensies tot diepgaande artikelen over de transportindustrie.

 

Elke editie van biedt lezers een fascinerende mix van technische informatie, rij-impressies en nieuws over de nieuwste modellen en innovaties in de vrachtwagenwereld. Het blad staat ook bekend om zijn exclusieve interviews met chauffeurs en transportondernemers, waarin persoonlijke verhalen en professionele ervaringen worden gedeeld. Deze interviews bieden een unieke inkijk in het leven op de weg en de uitdagingen van het transportberoep.

 

Naast technische aspecten en persoonlijke verhalen, belicht Truckstar ook belangrijke kwesties zoals verkeersveiligheid, milieuvoorschriften en economische trends in de transportsector. Dit maakt het tijdschrift niet alleen interessant voor vrachtwagen-enthousiastelingen, maar ook voor professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

 

Truckstar onderscheidt zich door zijn rijke visuele inhoud, met hoogwaardige fotografie die de kracht en schoonheid van vrachtwagens in beeld brengt. Elk nummer is een visueel feest voor de lezer, waarin de passie voor vrachtwagens duidelijk naar voren komt. Dit veelzijdige en informatieve tijdschrift slaat een brug tussen de liefde voor vrachtwagens en de professionaliteit van de transportindustrie. Neem een abonnement op Truckstar laat je verrassen!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact