• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

ProMotor

3%
Korting

Aanbieding!

ProMotor

Oorspronkelijke prijs was: €79.50.Huidige prijs is: €77.50.

  • Verschijnt 10x per jaar
  • Veel abonneevoordeel

ProMotor is hét tijdschrift voor de toerende motorrijder, boordevol inspirerende verhalen, vergelijkingstesten en praktische tips voor avonturen op de motor, bagage en comfort. Het blad biedt motorrijders alles dat ze nodig hebben om een scala aan nieuwe routes te ontdekken en onvergetelijke motorreizen te maken. Of die nu het adembenemende landschap van Namibië doorkruisen, of de rustieke achterhoek in ons eigen land. ProMotor is jouw gids voor reisavonturen over de hele wereld met aandacht voor zowel de reis zelf als de schitterende bestemmingen.

 

Dit populaire tijdschrift voor de recreatieve motorrijder is een bron van inspiratie voor authentieke reiservaringen, zoals o.a. roadtrips door de vele unieke landschappen en culturen van de Verenigde Staten. Het blad benadrukt de unieke perspectieven van reizen met de motor, zoals o.a. het ontmoeten en leren kennen mensen die men onderweg tegenkomt.

 

Voor wie op zoek is naar een diepgaande, authentieke en inspirerende kijk op motorrijden en reizen, biedt ProMotor een schat aan informatie en inspiratie. Het is meer dan een tijdschrift; het is een community van liefhebbers die de passie voor het motorrijden delen en altijd op zoek zijn naar het (volgende) grote avontuur.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact