• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Motorrijder Magazine

23%
Korting

Aanbieding!

Motorrijder Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €83.88.Huidige prijs is: €65.00.

  • Verschijnt iedere maand
  • Leuk als cadeau

Motorrijder Magazine is een toonaangevend en onafhankelijk tijdschrift voor gepassioneerde motorliefhebbers en motorrijders. Opgericht in 1980, biedt het maandblad al ruim 40 jaar lang een gebalanceerde mix van rijtests, motorreizen, motorsport, achtergrondverhalen, eigenzinnige reportages, interviews, motornieuws, praktische info en tests en recensies van nieuwe modellen, accessoires en uitrustingen.

 

Het tijdschrift doet grondige tests en geeft recensies van verschillende modellen zodat je als lezer inzicht krijgt in de prestaties, eigenschappen en technische specificaties. Handig als je zelf de aanschaf van een motor overweegt, maar ook heerlijk om als liefhebber te lezen. Daarnaast lees je in dit blad inspirerende reisverhalen van motorrijders en hun avontuurlijke ritten van over de hele wereld.

 

Motorrijder Magazine biedt ook gedetailleerde technische informatie en tips voor onderhoud, reparaties en aanpassingen aan motorfietsen, die nuttig zijn voor zowel beginners als ervaren rijders. Verder besteedt het blad aandacht aan motorrijders-gemeenschappen, evenementen en bijeenkomsten, waardoor je als lezer op de hoogte blijft van allerlei motor gerelateerde activiteiten.

 

Een abonnement op Motorrijder Magazine is dan ook een waardevolle informatiebron voor iedereen met een passie voor motorfietsen en motorrijden, ongeacht hun ervaringsniveau. Boordevol informatie, inspiratie en verhalen voor álle motorliefhebbers.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact