• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Management Rendement Professional +

87%
Korting

Aanbieding!

Management Rendement Professional +

15.00

  • Verschijnt iedere maand
  • Voor de professionals

Ben je op zoek naar een abonnement dat je altijd op de hoogte houdt van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van leidinggeven aan mensen en projecten? Kies dan voor Management Rendement Professional+. Dit abonnement bestaat uit drie onderdelen die u allemaal helpen bij het vergroten van je kennis en vaardigheden op dit gebied. En het allermooiste is: twee van jouw collega’s kunnen gratis meeprofiteren van het abonnement door de twee extra licenties die zijn inbegrepen.

 

Met onbeperkte toegang tot ons digitale platform Rendement Online blijft je altijd up-to-date van het laatste nieuws in jouw vakgebied. Je leest 11 keer per jaar het nieuws- en adviesmagazine voor iedereen die te maken heeft met leidinggeven aan mensen en projecten. Hierin vindt je niet alleen het laatste nieuws, maar ook achtergronden, checklists en praktische adviezen over managementvaardigheden, projectmanagement en de aansturing van personeel.

 

Daarnaast krijg je exclusieve diensten zoals checklists, verdiepingsartikelen, voorbeelddocumenten en rekentools. Ook kan je honderden euro’s aan consultancy per jaar besparen door de experts in onze adviesdesk te raadplegen. Tot slot krijg je iedere twee maanden een verdiepend themadossier toegestuurd. In deze handzame pocketboekjes wordt een complex onderwerp in het vakgebied volledig uitgediept.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact