• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Nieuwe Revu

13%
Korting

Aanbieding!

Nieuwe Revu

Oorspronkelijke prijs was: €228.99.Huidige prijs is: €199.00.

  • Verschijnt iedere week
  • Speciaal voor mannen én vrouwen
  • Leuk als cadeau

Nieuwe Revu is een toonaangevend opinieweekblad met een sterke nadruk op journalistieke diepgang en maatschappelijke relevantie. Oorspronkelijk opgericht in 1968, heeft dit tijdschrift zich ontwikkeld van een familieweekblad tot een platform dat bekend staat om zijn brutale, eigenzinnige en ongezouten benadering van diverse onderwerpen. Nieuwe Revu profileert zich als een ‘lefgozertje’ onder de serieuze bladen, en biedt ruimte aan vrijbuiters, dwarsdenkers en paradijsvogels in Nederland.

 

Met een rijke historie die zich kenmerkt door perioden van controversiële en rebelse journalistiek, is Nieuwe Revu een blad dat niet schuwt om kritische en prikkelende verhalen te publiceren. Het tijdschrift biedt wekelijks een mix van diepgravende interviews, scherpe columns, uitgebreide reportages en achtergrondverhalen, met thema’s variërend van misdaad tot entertainment en van maatschappelijke kwesties tot humor.

 

De inhoud van Nieuwe Revu is divers en behandelt vaak actuele thema’s die de Nederlandse samenleving bezighouden. Zoals bijvoorbeeld artikelen over politieke kwesties, sociale trends en culturele fenomenen. Het tijdschrift heeft een reputatie opgebouwd in het onthullen van misstanden en het aankaarten van controversiële onderwerpen. Met een abonnement op Nieuwe Revu ben je verzekerd van verdiepende journalistiek en een frisse blik op actuele gebeurtenissen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact