• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Wild van Freek

24%
Korting

Aanbieding!

Wild van Freek

47.00

  • Verschijnt iedere maand
  • Speciaal voor kinderen
  • Nergens goedkoper!

Een abonnement op Wild van Freek

Wild van Freek is hét kindertijdschrift voor jongens en meisjes van 7 t/m 9 jaar die gek zijn op wilde dieren en de natuur. Maar het magazine is er ook voor alle jonge fans van bioloog Freek Vonk, bekend van televisieprogramma’s zoals ‘Freek in de Wildernis’ en ‘Freek in het Wild’. Net als op tv en in het theater, maakt Freek met zijn magazine kinderen bewust van de prachtuge natuur en alle bijzondere dieren die in het wild leven.

 

Wild van Freek abonnement

Als abonnee van het tijdschrift Wild van Freek ga je met Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk mee op avontuur. Iedere vier weken komt er een nieuwe editie uit waarin Freek je meeneemt in zijn rugzak naar de meest onbereikbare plekken ter wereld. Zo sta je oog in oog met de wilde en bijzondere dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt en vertelt hij je over de unieke eigenschappen die deze dieren hebben. Bijvoorbeeld om te jagen en te zoeken naar eten, maar ook om zich juist te beschermen tegen andere wilde dieren. Er is zoveel gaafs om over de wildernis te ontdekken, dat dit magazine je een unieke kijk geeft in het leven van Freek, met elke week een strip over Freek en zijn bijzondere huisdier Johan de varaan.

Naast al Freek z‘n avonturen, vind je in dit magazine ook grappige strips, quizzen, moppen, puzzels en andere interactieve elementen waarmee je spelenderwijs leert over wilde dieren en de natuur.

 

Wild van Freek bij Bladen.nl

Op onze website bieden we verschillende abonnementen en aanbiedingen aan van het tijdschrift Wild van Freek. Zo kun je kiezen uit proefabonnementen en vaste abonnementen, of kun je iemand een abonnement op Wild van Freek cadeau doen. Het blad Wild van Freek verschijnt iedere maand en je kan kiezen uit een abonnement voor een jaar, half jaar of kwart jaar. Of neem een jaar abonnement met maar liefst 2 extra specials. Start ook met avontuurlijk lezen en neem een abonnement op Wild van Freek!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact