• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

4WD Magazine

18%
Korting

Aanbieding!

4WD Magazine

18.50

  • Verschijnt iedere maand
  • Voor de autoliefhebbers
  • Leuk als cadeau

4WD Magazine is een Nederlands tijdschrift voor liefhebbers en eigenaren van vierwielaangedreven voertuigen. Voor lezers met een passie voor avontuur op vier wielen. Het blad behandelt diverse onderwerpen binnen de wereld van van het off-road rijden en de 4×4-cultuur. Zo vind je in dit blad o.a. gedetailleerde voertuigtests waarin verschillende 4×4-voertuigen zoals SUV’s, terreinwagens en pick-ups worden beoordeeld.

 

Ook biedt dit tijdschrift unieke content met verhalen over off-road avonturen. Lezers kunnen genieten van verslagen en verhalen over spannende off-road reizen, expeditieverslagen en avontuurlijke tochten met vierwielaangedreven voertuigen. Voorzien van tips en suggesties voor geschikte bestemmingen en routes.

 

Verder zijn technische artikelen een belangrijk onderdeel van het magazine, waarin informatie wordt gegeven over de technische aspecten van 4×4-voertuigen, en waarmee je advies krijgt over upgrades en onderhoud.

 

Daarnaast geeft 4WD Magazine je informatie en inspiratie over off-road accessoires, uitrusting en gadgets die relevant zijn voor 4WD-liefhebbers. Maar het blad houd je ook op de hoogte van evenementen, rally’s en andere off-road wedstrijden en het laatste nieuws uit de 4×4-community in Nederland. Inclusief informatie over clubs, bijeenkomsten en andere relevante activiteiten. Kortom, met een abonnement op 4WD Magazine is er van alles om te ontdekken!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact