• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

RADAR+

30%
Korting

Aanbieding!

RADAR+

12.50

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Leuk als cadeau
  • Met tips en ideeën

RADAR+ is het enige Nederlandse consumenten lifestylemagazine met een uitgebreide website vol (bespaar)tips, oplossingen en ideeën om zowel lichamelijk als geestelijk gezond te blijven. Het magazine, dat 6x per jaar wordt uitgebracht, is een spin-off van het bekende en succesvolle tv-programma RADAR. Bekend om zijn kritische benadering van consumentenzaken, besteed RADAR+ vandaag de dag veel aandacht aan onderwerpen die met gezondheid te maken hebben.

 

Met elk nieuw nummer presenteert RADAR+ de lezers diverse artikelen over gezond leven en gezond blijven. Het tijdschrift informeert je over interssante medische dossiers, de laatste (wetenschappelijke) inzichten en behandelingen, biedt uitgebreide aandacht voor de psyche, deelt persoonlijke verhalen van inspirerende mensen en vertelt je alles over beweging en gezonde voeding. Alle artikelen worden geschreven door de deskundige readactie en zijn kritisch, praktisch en optimistisch. Visueel valt RADAR+ op door een heldere en overzichtelijk vormgeving die de leesbaarheid ten goede komt en die wordt ondersteund door duidelijke en informatieve illustraties en foto’s.

 

RADAR+ onderscheidt zich als een tijdschrift dat niet alleen informeert, maar ook inspireert en activeert. Een abonnement op RADAR+ is ideaal voor consumenten die diepgaande, betrouwbare informatie zoeken en hun gezonde levensstijl willen verrijken of verbeteren op een manier die zowel persoonlijk als maatschappelijk verantwoord is.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact