• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Scandinavian Living

21%
Korting

Aanbieding!

Scandinavian Living

Oorspronkelijke prijs was: €23.97.Huidige prijs is: €18.95.

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Alles over huis & interieur

Scandinavian Living is het perfecte tijdschrift voor liefhebbers van de minimalistische en functionele stijl uit het noorden. Lees alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Scandinavisch design, interviews met toonaangevende ontwerpers en prachtige reportages van inspirerende Scandinavische interieurs en architectuur.

 

Met Scandinavian Living krijg je elke twee maanden automatisch het tijdschrift thuisgestuurd, zonder dat je er zelf aan hoeft te denken. Ontdek waarom Scandinavian Living zo populair is en laat je inspireren door prachtige foto’s en verhalen. Creëer een stijlvol en inspirerend thuis met de tips voor het creëren van een Scandinavische sfeer in je interieur en lees over de beste hotspots in Scandinavië. Daarnaast leer je meer over de cultuur en levenswijze van de Scandinaviërs, en ontdek je nieuwe plekken om te bezoeken in het noorden. Met Scandinavian Living creëer je een stijlvol en inspirerend huis waar je je helemaal thuis voelt.

 

Mis geen enkele editie en profiteer van de voordelen van een abonnement op Scandinavian Living. Abonnementen zijn voordeliger dan het los kopen van tijdschriften in de winkel. Bestel nu en geniet van de prachtige verhalen en foto’s uit het noorden!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact