• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

KIJK

42%
Korting

Aanbieding!

KIJK

Oorspronkelijke prijs was: €95.03.Huidige prijs is: €54.99.

  • Verschijnt iedere maand
  • Leuk als cadeau
  • Nergens goedkoper!

Het tijdschrift KIJK is een tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld om ons heen. Met een boeiende mix van wetenschap, technologie en fascinerende feiten is er voor ieder wat wils. KIJK verschijnt elke maand en staat boordevol spraakmakende interviews, reportages, achtergrondartikelen, opzienbarende onderzoeken en leuke weetjes.

 

Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en je krijgt een kijkje achter de schermen bij de wetenschap. Je wordt geïnspireerd door de meest innovatieve ideeën en uitvindingen, met vaak een focus op de praktische toepassingen ervan. Ook staat het stil bij de geschiedenis van wetenschap en de impact daarvan op de samenleving. Het is een bron van vermaak en ontspanning en biedt afwisseling van het dagelijkse nieuws.

 

Door een abonnement op KIJK ontvang je het tijdschrift automatisch bij jou thuis, nog voordat het in de winkel ligt. Hierdoor ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste wetenschapsnieuws en mis je nooit een editie. Word abonnee en ontdek zelf alles op het gebied van wetenschap en technologie. Een abonnement is ook een ideaal cadeau voor iedereen die meer wilt lezen over wetenschap, techniek, sport en natuur.

 

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact