• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Filippine 3* Pocket

5%
Korting

Aanbieding!

Filippine 3* Pocket

19.95

  • Voor de puzzelaars
  • Bevat diverse puzzels

Filippine is het geliefde Nederlandse puzzelblad dat zich vooral richt op een speciale soort puzzels, de filippine. Deze puzzels zijn er in vele varianten en zijn leuk en uitdagend omdat je er algemene kennis, een goede woordenschat en snel denken voor nodig hebt. Een eenmaal opgelost, voel je je blij omdat je hersenen dan een gelukstofje aanmaken: dopamine. Dit stofje zorgt ervoor dat je je goed voelt en méér puzzels wilt oplossen. Het spelen van deze puzzels kan dan ook verslavend zijn.

 

Er zit voor iedereen wel iets leuks bij, dus met Filippine haal je speelplezier in huis voor het hele gezin. En filippine zijn niet alleen voor de lol, ze helpen je ook om nieuwe woorden te leren en beter te worden in spellen en denken.

 

Filippine komt regelmatig uit met nieuwe puzzels, waardoor veel Nederlanders het graag spelen. Neem een abonnement op dit populaire puzzelblad en verzeker jezelf van een goede mix van leren, plezier hebben en je hersenen trainen op een uitdagend 3-sterrenniveau. Bovendien neem je Filippine, dankzij het handzame pocketformaat, overal mee naar toe.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact