• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Wetenschap in Beeld

46%
Korting

Aanbieding!

Wetenschap in Beeld

45.00

  • Verschijnt iedere maand
  • Leuk als cadeau
  • Alles over wetenschap

Wetenschap in Beeld is een Nederlands tijdschrift op het gebied van wetenschap en technologie. Als je op zoek bent naar boeiende en toegankelijke informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de prachtige en fascinerende wereld van de wetenschap, dan is Wetenschap in Beeld het tijdschrift voor jou. Met een abonnement op dit tijdschrift blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en vergroot je jouw kennis en inzicht op een leuke en gemakkelijke manier.

 

Wetenschap in Beeld biedt een mix van actuele onderwerpen, fascinerende achtergrondverhalen en boeiende reportages over uiteenlopende onderwerpen, zoals de ruimtevaart, de menselijke anatomie, de nieuwste technologieën en de meest recente ontdekkingen op het gebied van biologie en geneeskunde. De prachtige fotografie en gedetailleerde illustraties zorgen voor een ongekende ervaring. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van alles wat er in de wereld gebeurt.

 

Een abonnement op Wetenschap in Beeld is voordelig en gemakkelijk. Het tijdschrift wordt elke maand bij jou thuis bezorgd, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en technologie. Door het lezen van Wetenschap in Beeld vergroot je jouw kennis en ontwikkel je jouw geest, wat jou inspireert om nieuwe ideeën op te doen.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact