• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Gezondnu

40%
Korting

Aanbieding!

Gezondnu

72.00

  • Verschijnt 6x per jaar
  • Speciaal voor foodliefhebbers
  • Leuk als cadeau

Gezondnu richt zich op gezondheid, voeding, en levensstijl, met een missie om lezers te informeren en te inspireren tot een gezonder en gelukkiger leven. Naast de printeditie breidt Gezondnu haar aanbod uit met digitale content en exclusieve abonneevoordelen , waaronder maandelijkse nieuwe recepten en premium artikelen gratis beschikbaar op de website, om een constante bron van inspiratie en informatie te bieden ter ondersteuning van een gezonde levensstijl.

 

Opgericht met het doel om betrouwbare en toegankelijke informatie te bieden, behandelt GezondNu een breed scala aan onderwerpen van voedingsadvies en recepten tot de nieuwste wetenschappelijke inzichten in gezondheid en welzijn. Dit tijdschrift, dat zes keer per jaar verschijnt, richt zich niet alleen op fysieke en mentale gezondheid, maar ook op het verrijken van het leven met verantwoord eten, duurzame vrijetijdsbesteding, groene tuinideeën, en inspirerende persoonlijke verhalen. Hierdoor krijgen lezers praktische tips en adviezen die direct toepasbaar zijn in hun dagelijks leven.

 

Een uniek aspect van Gezondnu is de aandacht voor zowel fysieke als mentale gezondheid, waarbij het belang van een gebalanceerde levensstijl centraal staat. Het tijdschrift benadert gezondheid vanuit een holistisch perspectief, waarbij niet alleen het lichaam maar ook de geest aandacht krijgt. Dit omvat onderwerpen zoals stressmanagement, mindfulness, en het belang van slaap, die steeds relevanter worden in onze hedendaagse samenleving.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact