• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Oostenrijk Magazine

43%
Korting

Aanbieding!

Oostenrijk Magazine

Oorspronkelijke prijs was: €34.75.Huidige prijs is: €19.95.

  • Verschijnt 5x per jaar
  • Voor de reisliefhebbers
  • Leuk als cadeau

Laat Oostenrijk tot leven komen in hun leefomgeving met Oostenrijk Magazine – het ultieme tijdschrift voor liefhebbers van dit betoverende land. Elk nummer van Oostenrijk Magazine dient als persoonlijke inspiratiebron voor het volgende bezoek aan dit adembenemende land. Ontdek boeiende verhalen over Oostenrijkse steden, laat je leiden door de nieuwste fiets- en wandeltips en verken de meest schitterende culturele pareltjes die het land te bieden heeft.

 

Laat de redactie van Oostenrijk Magazine lezers begeleiden met insider tips, waardevolle suggesties voor plekken die absoluut een bezoek waard zijn. Van de bruisende straten van Wenen tot de historische charme van Salzburg, van het schilderachtige Zillertal tot de serene Weissensee en nog veel meer! Oostenrijk Magazine is de ultieme metgezel voor het ontdekken van de pracht van Oostenrijk.

 

Mis geen enkel nummer en word een kenner van dit schitterende land. Kies voor een abonnement op Oostenrijk Magazine en geniet van een continue stroom aan inspiratie en reistips, allemaal gemakkelijk bezorgd bij de lezer thuis. Ontvang 5 keer per jaar een dosis Oostenrijkse pracht rechtstreeks in de brievenbus van de lezer.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact