• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar

Power Unlimited

25%
Korting

Aanbieding!

Power Unlimited

Oorspronkelijke prijs was: €23.25.Huidige prijs is: €17.50.

  • Verschijnt iedere maand
  • Leuk als cadeau

Power Unlimited is een van de langstlopende en meest bekende gaming magazine van Nederland. Sinds de oprichting in 1993 heeft het tijdschrift een prominente positie ingenomen in de Nederlandse gaming community.

 

Het maandblad dat door gamers en voor games wordt gemaakt, behandelt een breed scala aan onderwerpen uit de gaming wereld. Zo bevat het tijdschrift o.a. reviews van nieuwe games, previews van aankomende titels, nieuws en achtergronden uit de gaming-industrie, nieuwe gadgets en hardware, interviews met ontwikkelaars en andere prominente personen en diepgaande artikelen over bijvoorbeeld de ontwikkeling en release van videogames. Power Unlimited is jouw bron in de wereld van de gaming.

 

Power Unlimited abonnement

Een van de kenmerken van Power Unlimited is hun humoristische en informele schrijfstijl. De redacteuren van het tijdschrift staan bekend om hun eigenzinnige meningen en grappige game reviews, waardoor het onder gamers een geliefd blad is om te lezen. Benieuwd naar Power Unlimited? Je neemt al een proefabonnement vanaf 3 nummers.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact