• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar
Bobo

Bobo abonnement

Bobo sluit naadloos aan op de belevingswereld van kinderen. Met een abonnement op Bobo:

  • Leert je kind spelenderwijs alles over letters, cijfers, vormen, kleuren en dieren
  • Beleeft Bobo een avontuur dat herkenbaar is voor jouw kind
  • Aanbevolen door leerkrachten
Bobo logo
  • De scherpste acties
  • Tot 92% Korting
  • Nergens goedkoper!

Proefabonnement op de Bobo

Al meer dan 45 jaar is Bobo hét tijdschrift voor kleuters! Bobo wordt ontwikkeld met leraren en staat vol met leuke cijfer- en letteroefeningen, puzzeltjes, kleurplaten, knutselopdrachten en verhaaltjes. Bobo sluit hierbij aan op de lesstof van school voor groep 1 en 2. Wil je een (proef)abonnement op de Bobo afsluiten? Bekijk dan hier wat voor verschillende abonnementen de Bobo heeft en sluit snel je (proef)abonnement af.

Bobo het konijn

Bobo is een stout, blauw konijn en beleeft elke keer nieuwe avonturen. Dit doet hij samen met zijn vriendje Tjerk, zijn zusje Krabbel en hondje Frommel. Bobo is een echte speurneus en leeft in een grote boomhut. Dankzij al zijn leuke avonturen ondersteunt Bobo het leerproces door kindjes op een leuke manier te laten oefenen met rekenen, taal en puzzeltjes.

Bobo voor ouders

Wil je dat je kindje makkelijk meekomt op school? Dan is de Bobo het perfecte tijdschrift. Met de Bobo leert je kindje door middel van puzzels, verhalen, opdrachten, knutselen en kleurplaten spelenderwijs zichzelf verder ontwikkelen. Op deze manier bereidt de Bobo je kindje voor op de grote stap naar groep 3.

De Bobo app

De Bobo is meer dan een tijdschrift. Wanneer je een abonnement afsluit, krijg je ook toegang tot de digitale omgeving van de Bobo. Zo kun je bijvoorbeeld de Bobo app downloaden via iTunes of Google Play. Na het installeren van de app, kan je kindje eenvoudig allerlei spelletjes spelen zonder internetverbinding. Met ieder spelletje verdienen ze een nieuw dier voor hun digitale Bobo tuintje!

Bobo nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van Bobo nieuwtjes, de laatste spelletjes en nog veel meer? Meld je aan voor de Bobo nieuwsbrief en ontvang elke maand extra blogs, vlogs, winacties en knutseltips voor je kind. Zo wordt leren nog leuker en makkelijker voor je kind.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact