• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar
Elsevier

Elsevier abonnement

Elsevier is het opinieblad van Nederland. Met een abonnement op Elsevier:

  • Krijg je alle feiten over maatschappelijk relevante en actuele situaties
  • Ontvang je prikkelende columns
  • Ben je op de hoogte van alle politieke en economische ontwikkelingen
Elsevier logo

  • De scherpste acties
  • Tot 92% Korting
  • Nergens goedkoper!

Proefabonnement weekblad Elsevier

Bent u op zoek naar een proefabonnement op de Elsevier? Hier vindt u de mogelijkheden die Elsevier aanbiedt. Sluit hier uw proefabonnement snel en eenvoudig af en voor u het weet ligt het weekblad op uw deurmat. Vind hier de beste aanbiedingen van het magazine Elsevier.

EW Magazine

Elsevier Weekblad is een opiniërend magazine dat is 1945 voor het eerst op de markt kwam. Al meer dan 75 jaar probeert Elsevier met kwaliteitsjournalistiek haar lezers te informeren over actualiteiten en andere zaken die in de samenleving spelen. Sinds 2020 gebeurt dit niet meer onder de naam Elsevier maar onder de naam EW Magazine, een afkorting voor Elsevier Weekblad Magazine.

Elsevier wetenschappelijk

Elsevier onderscheidt zich van andere magazines door de wetenschappelijke inslag. Aan alle artikelen wordt veel tijd besteed door journalisten die verstand hebben van het desbetreffende vakgebied of ze halen hun kennis bij de experts van dit vakgebied. Naast de reguliere uitgaven van weekblad Elsevier, brengt het magazine ook regelmatig specials uit over andere wetenschap.

Elsevier / EW Magazine met korting

Wilt u een abonnement op Elsevier met korting? Dan is een proefabonnement ideaal. Op deze manier kunt u tegen gereduceerd tarief een aantal weken laagdrempelig kennismaken met het Elsevier Weekblad. Hierna kunt u het weekabonnement stopzetten of voortzetten tegen de normaal geldende abonnementsprijzen. Of u kiest voor een digitaal abonnement, dit is voordeliger dan de papieren variant.

Online abonnement Elsevier / EW Magazine

Weekblad Elsevier is er niet alleen op papier, maar ook digitaal. Wanneer u kiest voor een digitaal abonnement bent u voordeliger uit dan wanneer u wil dat het tijdschrift elke week op uw deurmat valt. Kiest u wel voor de papieren variant, dan heeft u daarnaast ook toegang tot de digitale versie van Elsevier.

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact