• Nergens vindt u een betere deal!
  • 14 Dagen retour garantie
  • Webwinkelkeur - Veilig en Betrouwbaar
Libelle

Libelle abonnement

Vier samen met Libelle elke week een feestje!

  • Het grootste vrouwenblad van Nederland
  • Dagelijks inspiratie om het leven nóg leuker te maken
  • Bijzondere interviews, aangrijpende verhalen en herkenbare columns
Libelle logo
  • De scherpste acties
  • Tot 92% Korting
  • Nergens goedkoper!

Proefabonnement op de Libelle

Libelle, wie kent het tijdschrift niet? De Libelle is namelijk het grootste vrouwentijdschrift van Nederland. Grote kans dus dat het vroeger door je moeder, tante of de buurvrouw gelezen werd en je ermee bent opgegroeid. Wil je nu zelf een (proef)abonnement op het tijdschrift Libelle afsluiten? Kijk dan niet verder en bekijk hier wat voor verschillende abonnementen de Libelle aanbiedt. Sluit hier snel je (proef)abonnement af en krijg de Libelle elke week thuisbezorgd!

Libelle voor abonnees

Een abonnement op de Libelle is niet alleen hartstikke leuk omdat het tijdschrift wekelijks op de deurmat valt, als abonnee op de Libelle geniet je ook nog eens van veel voordelen. Zo kun je als abonnee de Libelle gratis digitaal lezen, ontvang je 25% korting op het lezen van 75 digitale magazines via Tijdschrift.nl, ontvang je 50% actiekorting op een tweede tijdschriftabonnement en krijg je korting op Libelle Specials, Libelle Puzzelen of het Libelle Bookazine abonnement. Maar dat is nog niet alles, je shopt ook met korting in de Libelle Shop en kunt met korting naar de Libelle Zomerweek!

Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek is een jaarlijks terugkerend evenement in mei. De eerste Libelle Zomerweek vond plaats in 1997 en sindsdien is het voor veel vrouwen een jaarlijks terugkerend hoogtepunt! Sinds 2003 heeft elke zomerweek een thema, waar het hele evenement omheen wordt gebouwd. Ga met je vriendinnen, zus, moeder of dochter op pad en geniet van de leuke en gezellige sfeer op de Libelle Zomerweek.

Libelle en Margriet pakket abonnement

Fan van de Libelle? Grote kans dat je de Margriet dan ook een leuk tijdschrift vindt! Verwen jezelf met een dubbel abonnement of neem op beide een proefabonnement. Het leuke nieuws is, dat je op een tweede abonnement van DPG Media (waar beide tijdschriften onder vallen) fikse korting krijgt, die wel kan oplopen tot 50%. Zo wordt het wel heel verleidelijk om twee abonnementen af te sluiten…

Libelle met cadeau

Sluit een (proef)abonnement af op de Libelle en je ontvangt fikse korting of je kunt kiezen voor een leuk welkomstcadeau! Je kunt ook kiezen voor Libelle Bookazines, dit zijn complete boeken in de vorm van een tijdschrift. Libelle Bookazine wordt maandelijks uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff en Luitingh-Sijthoff. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Proefabonnementen

Informatie

Voorwaarden

Contact